Alla annonser > Övrigt inom Husgeråd & Vitvaror > Johanneshov

Ozonbehandlingar i Johanneshov, Stockholms län säljes

Ozonbehandlingar
Google Maps
Beskrivning:

Den faktiska parametern för luft och inomhusklimat skiljer sig nästan alltid från kraven i sanitära normer och standarder. Avvikelsen förklaras av den höga koncentrationen av luftburna bakterier, virus, allergener, förekomsten av svampar, kvalster, mögel, giftiga föreningar och insekts- och gnagarnas avfallsprodukter. Luftföroreningar är orsak till täta infektioner, dålig hälsa, nedsatt arbetsförmåga och obehag (oftast måste människor stå ut med obehagliga lukter och vänja sig vid dem). Specialister från EcoProTest kommer att hjälpa dig eliminera riskfaktorer och skapa en optimal klimat i rummet. Med hjälp av innovativ teknik och miljöprovningar kommer vi snabbt identifiera hela skalan av befintliga problem och presentera aktuella prestanda inom standarda krav.
OZON: FUNKTIONER OCH FÖRDELAR
Ozonbehandling — en heltäckande tjänst som gör det möjligt att lösa ett antal problem:
Rensa luften av skadliga reaktiva föreningar, alla kända arter av organismer såsom virus, bakterier, svampar, mögel; insekter, inklusive kvalster; bli av med gnagare.
Undanröja de mest ihållande lukterna (på grund av de oxidativa egenskaper hos ozon elimineras lukter, varefter de aldrig kommer att visas igen).
Desinficera luft och ytor inom alla områden: ozon når även i svårtillgängliga områden, klädsel, etc.
Till skillnad från andra metoder för rengöring, desinfektion och deodorizing har ozon många fördelar:
Denna teknik är universell. Den kan tillämpas på alla områden, både bostäder och icke-bostadshus (i idrottshallar, cateringföretag, medicinska institutioner, lager, etc.).
Ozon är miljösäkert. Ozon finns normalt i naturen, den är inte farlig för människor, husdjur, den förstör ej krukväxter, etc. Efter ozonbehandling känner du endast en behaglig doft av friskhet (vi känner ofta det efter åskstorm).
Ozon är mycket effektiv. Den uppnådda effekten varar. I en kort tidsperiod (typiskt mindre än en timme) löser den ett antal problem, för vilka krävs betydande tid och investeringar ifall du väljer att använda de gamla tekniker.
Luftrening kräver ett minimum av tid. Standard tid för bearbetningsanläggningar — 30 — 60 minuter. Under denna tid försvinner alla patogener, lukter, allergener och så vidare.
Det bör noteras att det inte är möjligt att lösa ett sådant brett spektrum av problem och uppnå de önskade resultaten med hjälp av inhemska ozongeneratorer. EcoProTest har en imponerande erfarenhet av genomförande av miljöbeslut, vi erbjuder även en övergripande strategi. Med eko-testning kan vi definiera riskfaktorer och sedan använda industriell utrustning eliminerar dem, och därigenom normaliserar luftparametrar i enlighet med kraven på hygien. Kontakt: vi kommer att ta hand om din hälsa och skapa en bekväm miljö för alla i rummet!
© 2016 Ecoprotest — Centrumet för miljölösningar ·

Kontakt:Mejla annonsören
 Redigera
 Anmäl annons
Inlagd: 3 October 2016
Typ: säljes - privatperson
Län:Stockholms län
Stad:Johanneshov
Postnummer:12143
Kategori:Övrigt inom Husgeråd & Vitvaror
Övriga:Annonsen är äldre än 2 månader.
Dela:
Länk: